Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Όλες οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται, είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά, εξυπηρετούνται από εμάς και αποστέλλονται σε εσάς με το courier ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ή SPEEDEX στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει στη φόρμα παραγγελίας που έχετε συμπληρώσει. Το κόστος της αποστολής είναι 2,50 ευρώ πανελλαδικώς.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο χρόνος αποστολής και παράδοσης της κάθε παραγγελίας ποικίλλει και εξαρτάται από πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες κάθε φορά, όπως για παράδειγμα η διαθεσιμότητα των προϊόντων, η περιοχή αποστολής της παραγγελίας, αλλά και οι καιρικές συνθήκες ή οι αργίες-απεργίες. Για το λόγο αυτό σας ζητούμε την κατανόηση σας αν υπάρχουν περιπτώσεις καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας. Σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση βέβαια, η ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας σας θα είναι άμεση και κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση για την παραγγελία σας.

Ο τυπικός χρόνος παράδοσης είναι 1 με 3 εργάσιμες ημέρες.

Σημαντικό: Όλες οι παραγγελίες που έχουν προορισμό απομακρυσμένες περιοχές της ηπειρωτικής ή της νησιωτικής Ελλάδας, εξυπηρετούνται μέσω του δικτύου των ΕΛ.ΤΑ. και ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να διαφέρει από τον τυπικό. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παρακολουθούμε τις αποστολές και να σας ενημερώνουμε εγκαίρως για την πορεία του δέματος σας.