Τρόποι Αποστολής

Ελλάδα

STANDARD ΑΠΟΣΤΟΛΗ με συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών

Με αυτήν την επιλογή θα παραλάβετε το δέμα σας με το κούριερ της ACS. Το κόστος της αποστολής είναι 3 ευρώ πανελλαδικώς. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου και αργιών.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο χρόνος αποστολής και παράδοσης της κάθε παραγγελίας ποικίλλει και εξαρτάται από πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες κάθε φορά, όπως για παράδειγμα η διαθεσιμότητα των προϊόντων, η περιοχή αποστολής της παραγγελίας, αλλά και οι καιρικές συνθήκες ή οι αργίες-απεργίες. Για το λόγο αυτό σας ζητούμε την κατανόηση σας αν υπάρχουν περιπτώσεις καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας. Σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση, η ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας σας θα είναι άμεση και κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση.

Ο τυπικός χρόνος παράδοσης είναι 1 με 3 εργάσιμες ημέρες και 3 με 7 εργάσιμες για δυσπρόσιτες περιοχές.

BOX NOW LOCKERS

Με αυτήν την επιλογή μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από ένα αυτόματο μηχάνημα παραλαβής της BOX NOW στην περιοχή που σας εξυπηρετεί. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο eshop μας, σε εργάσιμη ημέρα, έως τις 15:00, είναι διαθέσιμες για παραλαβή από το BOX NOW Locker της επιλογής σας σε 24 ώρες. Για την παραλαβή του δέματός σας θα λάβετε ένα sms με ένα προσωπικό κωδικό τον οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να ανοίξει η θυρίδα με το δέμα σας. Το δέμα θα παραμείνει στη θυρίδα για 48 ώρες. Μπορείτε να κάνετε αίτηση για παράταση της παραλαβής (άλλες 24 ώρες) μέσω του link που θα λάβετε για την αποστολή της παραγγελίας σας.

Το κόστος της αποστολής πανελλαδικώς είναι 2 ευρώ.

Η υπηρεσία παρέχεται μόνο σε προπληρωμένες παραγγελίες (χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση).

Τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες προς Ελλάδα, άνω των 40 ευρώ.

Κύπρος

STANDARD ΑΠΟΣΤΟΛΗ με συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών

Με αυτήν την επιλογή θα παραλάβετε το δέμα σας με το κούριερ της ACS. Το κόστος της αποστολής είναι 8,00 ευρώ και ο χρόνος παράδοσης είναι 2 – 10 εργάσιμες ημέρες.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου και αργιών.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν υποστηρίζεται για αποστολές στην Κύπρο.

Τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες προς Κύπρο, άνω των 100 ευρώ.